• homepage
  • Bestel nu je kerst- en feestgebak!
Bestel nu je kerst- en feestgebak!

Bestel nu je kerst- en feestgebak!

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, en ook dit jaar staan wij (Patriek, Yvette, Veronique en Jan) voor jullie klaar met het lekkerste kerst- en feestgebak!

Neem een kijkje in de folder en ontdek naast ons traditioneel gebak ook enkele nieuwigheden zoals onze bûche Pekan/speculaas, onze Cube met amandelbiscuit, rood fruit en donkere chocolade, of de ijsbûche pistache.

 

Op kerstavond werken we op bestelling, kerstdag worden de bestellingen afgehaald op 24 december en op oudejaarsavond kan je enkel ijsbûches bestellen. Voor het verzekeren van een vlotte service vragen wij om je bestelling te plaatsen tot en met zaterdag 21 december tot 18u.

Vanaf woensdag 25 december tot en met donderdag 2 januari 2020 zijn we gesloten om onze batterijen even terug op te laden, zodat we jullie met veel enthousiasme weer kunnen bedienen in het nieuwe jaar op vrijdag 3 januari 7!

EINDEJAARSFOLDER 2020