#SamenTegenCorona!

#SamenTegenCorona!

Beste klanten,
Zoals u wellicht heeft gemerkt heeft het huidige COVID-19 virus en bijhorende maatregelen heel wat impact op onze samenleving. Ook wij merken dat onze dagelijkse routine grondig is verstoord. Hiervoor willen wij onze huidige werkwijze aanpassen zodat wij niet enkel elke klant kunnen bedienen, maar dit ook op een veilige en verantwoorde manier!
Deze aanpassingen gelden vanaf heden, tot minstens 5 april.
Bestellingen!
Om iedere klant te kunnen bedienen vragen wij u om zoveel mogelijk op voorhand uw bestelling te plaatsen. Dit kan via bakkersonline,(zie link onderaan)  mail of per telefoon. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 15u daags voordien. Bestellingen voor zondag worden aanvaard tot 13u op zaterdag.
Enkel door middel van bestelling zoveel mogelijk vooraf te bestellen kunnen wij u verzekeren van uw dagelijks brood/pistolets/… .
Afhaalmomenten!
Om wachttijden te voorkomen vragen wij om uw bestelling af te halen op zondag en zien wij dit indien mogelijks vooraf bepaald tijdsslot. Hiervoor zijn er 3 mogelijkheden:
• Tussen 7u30 en 8u30
• Tussen 8u30 en 10u30
• Na 10u30
Wij vragen u om bij bestelling uw keuze op te geven. Bij bevestiging ontvangt u dan van ons het definitieve afhaalmoment.
Betalingen!
Om het contact te minimaliseren vragen wij u zo veel mogelijk contactloos te betalen. De meest efficiënte manier hierin is via de app Payconiq. Na het plaatsen van uw bestelling bezorgen wij u dan een betalingsverzoek. Meer info over betaling via Payconiq vind je via volgende link: https://www.payconiq.be/nl/faq/wat-is-een-betaalverzoek .
Levering aan huis!
Indien u zich flauw/ziek voelt of bij bepaalde risicogroepen behoort in deze tijden vragen wij u niet naar de winkel te komen. Dit voor besmetting van uzelf/onze klanten/ons personeel te voorkomen. Hiervoor kunnen wij op aanvraag levering aan huis toestaan. Deze maatregel geldt enkel om de vermelde mensen in nood te ondersteunen, en is geen heropstart van onze broodronde.
Ons Team
Net als voor de mensen in de zorg, of de mensen die onze maatschappij draaiende houden hebben wij het grootste respect voor ons Team. In deze tijden staan zij er elke dag om u en ons (Patriek & Yvette) te ondersteunen. Op deze manier willen wij hen hiervoor danken. Denk ook aan hen bij het applaus om 20u, en houdt u zeker niet in om hen kort te bedanken in onze winkel!
Blijf gezond & zorg voor elkaar
Met vriendelijke groeten,
Patriek, Yvette & Team!